
河北成人学位英语考试预测试题及答案(4)
学位英语考试的命题范围是以《成人本科毕业生授予学士学位外国语水平统一考试考试大纲》为依据的。考试试卷分为客观题和主观题,卷面总分100。以下“河北成人学位英语考试预测试题及答案(词汇语法4)”由小编整理。更多学位英语考试试题信息可查看“学位英语考试历年真题”栏目。
河北成人学位英语考试预测试题及答案(词汇语法4)
1. The chemistry class ______ for five minutes when we hurried there.
A. had been on
B. was on
C. has been on
D. would be on
答案:A
2. By the time Juan gets home, his aunt _______.
A. will leave
B. leaves
C. will have left
D. is leaving
答案:C
3. He has ______ the army for ten years and is now an officer.
A. gone into
B. joined in
C. been in
D. come into
答案:C
4. You’ve already missed too many classes this term.. You _____ two classes just last week.
A. missed
B. would miss
C. had missed
D. have missed
答案:A
5. One of the guards ______ when the general came in, which made him very angry.
A. has slept
B. were sleeping
C. slept
D. was sleeping
答案:D
6. They will go home for winter vacation as soon as they ______ their exams.
A. have finished
B. finish
C. will finish
D. will have finished
答案:B
7. About the sixth century A.D. when they few Europeans could read, the Chinese _____ paper.
A. invented
B. had invented
C. have invented
D. had been invented
答案:B
8. I fell and hurt myself while I ______ tennis.
A. was playing
B. am playing
C. play
D. played
答案:A
9. I _______ on the door for ten minutes now without an answer.
A. was knocking
B. an knocking
C. knocking
D. have been knocking
答案:D
10. When you _____ this over with herm you should not see her any more.
A. talk
B. talked
C. will talk
D. talking
答案:B
11. We’re late. I expect the film _____ by the time we get to the cinema.
A. had already started
B. have already started
C. will already have started
D. D. have already been started
答案:C
12. Mary _____ in the garden when it began to rain.
A. was walking
B. walked
C. walking
D. had walked
答案:A
13. When the mixture ________, it will give off a powerful force.
A. will heat
B. will be heated
C. is heated
D. has heated
答案:C
14. English ____ in a new way at my college in the past few years.
A. has been teaching
B. was being taught
C. has been taught
D. had been taught
答案:C
15.Smith is to study medicine as soon as he _______ military services.
A. will finish
B. has finished
C. finish
D. would finish
答案:B
16. Please be sure to telephone me the next time you ______.
A. will come
B. would come
C. shall come
D. come
答案:D
17. All the machines _____ by the end of the following week.
A. were repaired
B. will be paid
C. have been repaired
D. will have been repaired
答案:D
18. When I got to the top of the mountain, the sun _______.
A. shone
B. shines
C. has shone
D. was shining
答案:D
19. Return the book immediately to the library as soon as you ______ with it.
A. finish
B. are finished
C. have finished
D. are finishing
答案:A
20. Let’s go to the cinema tonight. I _____ for you at the gate.
A. wait
B. are finished
C. have finished
D. are finishing
答案:B
多做试题,可以有效的对学位英语考试备考复习做查漏补缺工作,提高自己的复习效率。
最近更新职业教育
- 加强行刑衔接协作 合力守护绿水青山
- 名单公布!南昌31名学霸上榜!
- 北京有车型优惠超10万元,南阳有门店贴出“国货惠民价7.59万元起”海报,合资车
- 事业单位编外人员转为雇员制行不行?银川市人社局回复了这份提案
- 老师曝光教室无窗帘被约谈 校长停职、教室已全部安装窗帘
- 大祥区中小学心理健康教育教师能力提升培训圆满结束
- 最美家庭展播二:梁芳清家庭
- 王晓龙谈国内青训:我们只有初中水平老师,教不出大学水平的学生
- 11月起 四川学业规划行业有了“国家标准”
- 河南2023年度全省职称评审工作开始
- gre数学有哪些备考方法
- 最优模型估算:祁连山国家公园青海片区雪豹种群数量为251只
- 家庭教育公开课第八讲 | 关爱青少年心理健康
- 重磅消息 | 第十二届商学院数字化论坛即将启幕!
- 《志愿军:雄兵出击》发布路演特辑
- 建筑“黑科技”闪耀长沙筑博会
- 为青春点赞!你最喜爱哪支广东青年大学生“百千万工程”突击队?
- 扬州各学校开展形式多样的庆祝活动 喜迎建队日争做好队员
- 深圳发布农贸市场综合治理第三轮测评结果 低于80分市场数量大幅度减少
- 2023下半年湖南英语四六级考试时间安排
- 朝阳营商环境考评成绩连续五年居全市第一
- 小米 14 表现如何?数据库实测性能续航充电等
- 发表SCI论文,申请专利,青年标兵……她是曲园学子李雯鑫
- “湿”意盎然的生态答卷丨马鞍山:水清岸绿 石臼湖风光美如画
- 「一线新动态」十年深耕涉外高端电力人才培养,“电力工程师的摇篮”助力“一带一路”