
辽宁成人学位英语考试冲刺试题及答案(2)
学位英语是由各省级高等教育主管部门组织的统一考试,是各省市成人高等教育本科毕业生获得成人学士学位的必备条件之一。以下“辽宁成人学位英语考试冲刺试题及答案(词语语法题2)”由小编整理。更多学位英语考试试题信息可查看“学位英语考试历年真题”栏目。
辽宁成人学位英语考试冲刺试题及答案(词语语法题2)
1. _______ should any money be given to a small child.
A. On no account
B. From all accounts
C. Of no account
D. By all accounts
答案:A
2. _______ some mammals came to live in the sea is now known.
A. Which
B. Since
C. Although
D. How
答案:D
3. ______ student with a little common sense should be able to answer the question.
A. Each
B. Any
C. Either
D. One
答案:B
4. _______ such a good chance, he planned to learn more.
A. To be given
B. Having been given
C. Having given
D. Giving
答案:B
5. _______ that my head had cleared, my brain was also beginning to work much better.
A. For
B. Now
C. Since
D. Despite
答案:B
6. _______ that the trade between the two countries reached its highest point.
A. During the 1960's
B. That it was in the 1960's
C. It was in the 1960's
D. It was the 1960's
答案:C
7. _______ that they may eventually reduce the amount of labor needed on construction sites by 90 percent.
A. So clever are the construction robots
B. So clever the construction robots are
C. Such construction robots are clever
D. Such clever construction robots are
答案:A
8. _______ that you were out, I wouldn't have bothered to come all the way at that time of night.
A. If I should know
B. If I know
C. Had I known
D. Were I to know
答案:C
9. _______ the advances of science, the discomforts of old age will no doubt always be with us.
A. As for
B. Despite
C. Except
D. Besides
答案:B
10. _______ the claim about German economic might, it is somewhat surprising how relatively small the German economy actually is.
A. To give
B. Given
C. Giving
D. Having given
答案:B
11. ______ the fact that he was in his seventies, the old man decided to swim across the channel.
A. At
B. Since
C. Despite
D. With
答案:C
12. _______ the flood, the ship would have reached its destination on time.
A. In case of
B. In spite of
C. Because of
D. But for
答案:D
13. _______ the library _______ the bookstore has the book I need. Will you tell me where I can get it?
A. Neither, nor
B. Neither, or
C. Either, or
D. Either, nor
答案:A
14. _______ the sight of the police officers, the men ran off.
A. In
B. At
C. On
D. With
答案:B
15. _______ the wall, we decided that we should need three tins of paint.
A. Making up
B. Doing up
C. Putting up
D. Sizing up.
答案:D
16. _______ the whole, early American city planning was excellent.
A. In
B. From
C. On
D. Above
答案:C
17. _______ we are having these days!
A. What a lovely weather
B. What lovely weathers
C. What lovely weather
D. What lovely a weather
答案:C
18. _______ we have finished the course, we shall start doing more revision work.
A. For now
B. Now that
C. Ever since
D. By now
答案:B
19. ______ when she started complaining.
A. Not until he arrived
B. Hardly had he arrived
C. No sooner had he arrived
D. Scarcely did he arrive
答案:B
20. _______ whether he will come or not.
A. There is no telling
B. There is not telling
C. There is telling not
D. There is not to tell
答案:A
21. _______ with the size of the whole earth, the highest mountain does not seem high at all.
A. When compared
B. Compare
C. While comparing
D. Comparing
答案:A
22. _______ you as soon as I know what _______.
A. I'll phone…does happen
B. I'll phone…has happened
C. I am phoning…happen
D. I am going to phone…happens
答案:B
23. _______ you need is a good rest.
A. Everything
B. Anything
C. All
D. Something
答案:C
24. ______ your opinions are worth considering, the committee finds it unwise to place too much importance on them.
A. As
B. Since
C. Provided
D. While
答案:D
25. _______ our poor record in school, we think you should study harder.
A. In spite of
B. In view of
C. In charge of
D. In case of
答案:B
26. _______, a man who expresses himself effectively is sure to succeed more rapidly than a man whose command of language is poor.
A. Other things being equal
B. Were other things equal
C. To be equal to other things
D. Other things to be equal
答案:A
27. _______, he does not love her.
A. As he likes her very much
B. Though much he likes her
C. Much although he likes her
D. Much though he likes her
答案:D
28. ______, Henry washed the cup and put it away.
A. Having drinking the coffee
B. Drinking the coffee
C. Having drunk the coffee
D. After drunk the coffee
答案:C
29. _______, I'll love him all he same.
A. He were rich or poor
B. Be he rich or poor
C. Being rich or poor
D. Were he rich or poor
答案:B
30. _______, the little girl can help her mother with some housework.
A. Young as she is
B. Young as is she
C. As she is young
D. As is she young
答案:A
多做试题,可以有效的对学位英语考试备考复习做查漏补缺工作,提高自己的复习效率。
上一篇:泳池水质新变革—2023全国游泳场所(馆)高级水质处理工程师培训班(三亚站)
下一篇:兴国书业联盟2023第三十届图书交易会在长沙举行
最近更新义务教育
- 最新世界排名:樊振东下跌,王楚钦全部第一,陈幸同遗憾掉出前四
- 大型原创舞台剧《交子》正式亮相 高校师生历时两年打造
- 江西:扎实推动义务教育优质均衡发展
- “电商捧哏”火出圈,从业者讲述直播带货:是份体力活
- 技术赋能,助推农村小学优质发展——江山路第二小学智慧教育课堂新样态
- 如何自考成人本科报名
- 成人自考每次考试最多能报几门?
- 聚力“一迎三创”提升城市品质 | 怀化城区路灯接地系统提质改造
- 冲刺四季度︱天辰绿能:今年力争完成尼龙12全部试验
- 科技创新强国路 童心共筑蓝天梦
- 英语四级考试时间是几月几号考试,2023年考试安排公布!
- 学大教育CEO金鑫受邀出席GET2023教育科技大会,聚焦时代使命探索民办教育的
- 宁波时尚节丨我校领衔的“非遗文创周”匠心十足
- 塘塘携手再迈步 钱塘区学正小学与理塘县一小学结对交流
- 亚冠:吉达联合VS巴格达空军
- 郑州市教育科学规划与评估中心到学校检查学生健康体检与传染病防控工作
- 江苏发布2024年普通高考报名提醒 明年高考有两大变化
- 西部985,新增硕博点
- 成人高考大专怎么补毕业证
- 汤臣倍健前三季净利超去年全年 线上渠道收入比重或将继续上升
- 宽敞温馨 智能人文|西安交大一附院外科大楼启用!
- 教育专业加拿大大学排名
- 起跑冲线争先恐后,聚焦育秀中学小学部秋季运动会
- 开化茶产业直播人才挖掘——第三、四期电商培训班圆满结业
- 24招生 |2024年福州大学MBA MPA MEM招生简章